Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.09.2020
Výprodej textilu- VŠE ZA POLOVIC I ZA MÉNĚ!
Do konce září můžete získat veškeré sportovní oblečení (s výjimou cyklo) se slevou 50% (vybrané zboží až 70%).Přijďte si vybrat! číst celé
20.07.2020
Vyzkoušejte paddleboard z naší půjčovny!
Konečně přišlo počasí na tuto skvělou letní zábavu, vhodnou i pro začátečníky! Články, instruktážní videa a modely k zapůjčení i ke koupi najdete v n... číst celé
22.06.2020
Objevte kouzlo (elektro)koloběžky!
Kromě úvodní nabídky modelů výše v levém sloupci e-shopu objevíte i krátká instruktážní videa a užitečné články číst celé
Zobrazit všechny novinky


Výběr nekomerčních zajímavosti

a nabídek z naší půjčovny a prodejny

naleznete v rubice BLOG

v našem MĚSÍČNÍM ZPRAVODAJI

3.-30.9. POSEZÓNNÍ VÝPRODEJ

SLEVA 50-70% !

PŮJČOVNA ELEKTROKOL V PROVOZU !

Máme pro vás připravena elektrokola značky Apache v ceně 195,- Kč na 3 hodiny

nebo  380,- Kč na den (9-17 hod) a zcela nový model zn. Haibike (za 500,- Kč /den).

Malou nezávaznou testovací projížďku v blízkém okolí prodejny nabízíme ZDARMA. Bližší info viz rubrika PŮJČOVNA ELEKTROKOL.

 

CITÁT MĚSÍCE

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2020
04.09.2020
Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2020
V našem měsíčním zpravodaji najdete přehled našich novinek, vč. mimořádných zářijových slev na texitl a na jízdní kola a elektrokola, nekomerční čl... číst celé
Jak ochránit své kolo před zloději
04.09.2020
Jak ochránit své kolo před zloději
S rostoucím počtem kol přibývá bohužel i jejich krádeží. Co můžeme udělat pro to, abychom zlodějům znesnadnili jejich činnost, jak je případně stopov... číst celé
Jak v turistické sezóně cestovat s kolem v autobuse či ve vlaku?
06.08.2020
Jak v turistické sezóně cestovat s kolem v autobuse či ve vlaku?
Jak vyrazit na vzdálenější cyklovýlet či dovolenou pohodlně bez auta? Nabízíme vám vícero aktuálních užitečných informací zejména s platností pro Jižn... číst celé
Zprávy z Olympu - SRPEN 2020
03.08.2020
Zprávy z Olympu - SRPEN 2020
V měsíčním zpravodaji pro naše klienty, přátele a příznivce najdete přehled našich novinek, včetně nekomerčních článků a informací o srpnových akcích ... číst celé

                 

        

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.