Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.07.2022
Letní Zprávy z Olympu pro vás právě vyšly!
Zajímavé novinky a slevové akce v naší prodejně, informace o sportovních akcích na Písecku a odkazy na instruktážní videa naleznete v našem Blogu na h... číst celé
28.06.2022
Hledáte nový způsob, jak se zabavit v létě u vody? Zkuste paddleboarding
- jízdu vestoje s pádlem na dlouhém nafukovacím prkně, které se dá navíc snadno složit a přenášet. Prkna mají bezpečnou stabilní konstrukci a jsou vyr... číst celé
21.06.2022
Využijte služeb naší půjčovny elektrokol!
Chcete si zpestřit letní dny výletem na trekovém či horském elektrokole? Nebo zvažujete jeho koupi a chcete si ho nejdříve krátce vyzkoušet? Nabízíme ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zprávy z Olympu - LÉTO 2022
04.07.2022
Zprávy z Olympu - LÉTO 2022
V našem prázdninovémm čísle objevíte nejen naše cyklonovinky, ale i akční nabídku letní obuvi a oblečení a inline bruslí, informace o naší půjčovně pa... číst celé
Zprávy z Olympu - KVĚTEN 2022
17.05.2022
Zprávy z Olympu - KVĚTEN 2022
V našem jarním čísle objevíte nejen novinky ohledně vybavení pro cyklisty, ale i akční nabídku obuvi, informace o naší půjčovně elektrokol, o sportovn... číst celé
Zprávy z Olympu - ÚNOR 2022
29.01.2022
Zprávy z Olympu - ÚNOR 2022
V prvním letošním čísle našeho Newsletteru naleznete zejména novinky a akční slevové nabídky zimního zboží, ceníky půjčovny a skiservisu a naše cyklo... číst celé
Vánoční přání a Zprávy z Olympu - PROSINEC 2021
15.12.2021
Vánoční přání a Zprávy z Olympu - PROSINEC 2021
V tomto čísle vám přinášíme tipy na sportovní vánoční dárky, informace o nově naskladněných (elektro)kolech a aktuality ohledně našich služeb pro zimn... číst celé

                 

        

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz