Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.02.2021
Příprava na jarní cyklosezónu je u nás v plném proudu. Zajistěte si své kolo v předstihu!
Zveme vás do našeho e-shopu, v němž každý týden přibývají nově smontované modely Apache, Crussis, Leader Fox či Rock Machine. Vzhledem ke covidové sit... číst celé
29.12.2020
29.12. jsme pro vás otevřeli novou podsekci e-shopu Běžecké lyžování.
Z důvodu zvýšeného zájmu kvůli covidové situaci a nemožnosti doobjednání je vícero modelů již bohužel vyprodáno nebo na dotaz. Telefonicky poskytujem... číst celé
28.12.2020
Od. 27.12. je z důvodu vládních nařízení naše prodejna bohužel opět uzavřena. Vybrané zboží či kolo ze servisu vám můžeme po předchozí telefonické domluvě předat přes tzv. výdejové okénko
nebo v Písku a blízkém okolí příp. zdarma dopravit naším firemním vozem. Nabídku z bazaru či půjčovny vám podle vašich požadavků můžeme předpřipravit ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Aktuální nabídku z naší půjčovny a prodejny naleznete v rubice BLOG

v našem MĚSÍČNÍM ZPRAVODAJI

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pár užitečných tipů pro jízdu na kole v předjaří
18.02.2021
Pár užitečných tipů pro jízdu na kole v předjaří
Do astronomického jara ještě nějaký čas zbývá, ale chuť usednout na kolo se u vás už možná probouzí. Na co všechno je dobré nezapomenout, abychom si ... číst celé
Vánoční zprávy a přání z Olympu  - PROSINEC 2020
18.12.2020
Vánoční zprávy a přání z Olympu - PROSINEC 2020
V posledním čísle tohoto roku vám přinášíme aktuální informace z naší prodejny, tipy na dárky i info o našich komplexních službách pokud jde o zimní s... číst celé
Mikulášské zprávy z Olympu - 6.12.2020
06.12.2020
Mikulášské zprávy z Olympu - 6.12.2020
V mimořádném čísle našeho měsíčníku vás informujeme především o znovuotevření prodejny 3. prosince, o naší aktuální nabídce a novinkách a o vstřícné o... číst celé
Zprávy z Olympu - LISTOPAD 2020
17.11.2020
Zprávy z Olympu - LISTOPAD 2020
V našem měsíčním zpravodaji se mj. dozvíte, jak fungujeme a co a jak pro vás máme nachystáno i v době lockdownu, pozveme vás do nově spuštěné sekce na... číst celé

                 

        

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.