Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.09.2021
Do konce září platí mimořádná akce na elektrokola při platbě v hotovosti na prodejně!
Akce platí pro všechny modely - 10% (Apache, Haibike, Rock Machine, Leader Fox, Spirit) nebo 5% (Crussis). Naprostou většinu modelů máme v posledním ... číst celé
04.09.2021
Využijte mimořádného VÝPRODEJE SPORTOVNÍCH PANTOFLÍ - vše jen za 299,- KČ!
Nabízíme vám značkové sportovní pantofle Adidas, Reebok, Puma a Nike lehké, odolné, snadno nazouvatelné, s pohodlnou měkkou stélkou, vhodné do suché... číst celé
06.08.2021
Vyšel náš srpnový NEWSLETTER!!
Mj. s nabídkou sportovního oblečení a vybavení na vaši dovolenou - viz https://www.olympsport.cz/Zpravy-z-Olympu-SRPEN-2021-b82266.htm číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2021
12.09.2021
Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2021
V tomto čísle vám přinášíme informace o vybraných sportovních akcích na Písecku, o našem letním výprodeji a slevách na elektrokola, o očekávaných mod... číst celé
Zprávy z Olympu - SRPEN 2021
03.08.2021
Zprávy z Olympu - SRPEN 2021
V tomto čísle našeho Newsletteru vám kromě novinek mezi jízdními koly a elektrokoly v naší nabídce přinášíme informace i o zboží v akci v naší prodej... číst celé
Vybrané rekreační sportovní akce  v Jižních Čechách v létě 2021
07.07.2021
Vybrané rekreační sportovní akce v Jižních Čechách v létě 2021
Nabízíme vám tipy na příjemné aktivní strávení letních dní - sportovní akce pro jednotlivce i rodiny s dětmi, konané zejména na Písecku a Strakonicku,... číst celé
Pár užitečných tipů pro jízdu na kole v předjaří
18.02.2021
Pár užitečných tipů pro jízdu na kole v předjaří
Do astronomického jara ještě nějaký čas zbývá, ale chuť usednout na kolo se u vás už možná probouzí. Na co všechno je dobré nezapomenout, abychom si ... číst celé

                 

        

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.