Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.03.2020
  Naše kamenná prodejna u Písku  s půjčovnou a  servisem kol, lyží a raket je z důvodu krizového situace v ČR až do odvolání uzavřena. Děkujeme za po... číst celé
Zobrazit všechny novinky

PŮJČOVNA ELEKTROKOL

V PROVOZU !

Pro všechny, kteří si to chtějí jen zkusit, nebo mají v plánu výlety po okolí, máme připraveno pět elektrokol různého typu. Cena 195,- Kč na 3 hodiny nebo  380,- Kč na den (9-17 hod). Malou nezávaznou testovací projížďku v blízkém okolí prodejny nabízíme ZDARMA. Bližší info viz rubrika Půjčovna.

Oteplení již láká ven příznivce kol

i koloběžek.

Jsme připraveni!

Proč je jízda na koloběžce zdravý pohyb?

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                 

        

KDE NÁS NAJDETE

Malé Nepodřice 51

397 01 Písek

GPS pozice 

49.3079089159, 14.1007203893

 

KONTAKT
Logo
Olymp Sport
Petr Leipner
Petr Leipner
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.