Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.09.2021
Do konce září platí mimořádná akce na elektrokola při platbě v hotovosti na prodejně!
Akce platí pro všechny modely - 10% (Apache, Haibike, Rock Machine, Leader Fox, Spirit) nebo 5% (Crussis). Naprostou většinu modelů máme v posledním ... číst celé
04.09.2021
Využijte mimořádného VÝPRODEJE SPORTOVNÍCH PANTOFLÍ - vše jen za 299,- KČ!
Nabízíme vám značkové sportovní pantofle Adidas, Reebok, Puma a Nike lehké, odolné, snadno nazouvatelné, s pohodlnou měkkou stélkou, vhodné do suché... číst celé
06.08.2021
Vyšel náš srpnový NEWSLETTER!!
Mj. s nabídkou sportovního oblečení a vybavení na vaši dovolenou - viz https://www.olympsport.cz/Zpravy-z-Olympu-SRPEN-2021-b82266.htm číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2021
12.09.2021
Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2021
V tomto čísle vám přinášíme informace o vybraných sportovních akcích na Písecku, o našem letním výprodeji a slevách na elektrokola, o očekávaných mod... číst celé
Zprávy z Olympu - SRPEN 2021
03.08.2021
Zprávy z Olympu - SRPEN 2021
V tomto čísle našeho Newsletteru vám kromě novinek mezi jízdními koly a elektrokoly v naší nabídce přinášíme informace i o zboží v akci v naší prodej... číst celé
Vybrané rekreační sportovní akce  v Jižních Čechách v létě 2021
07.07.2021
Vybrané rekreační sportovní akce v Jižních Čechách v létě 2021
Nabízíme vám tipy na příjemné aktivní strávení letních dní - sportovní akce pro jednotlivce i rodiny s dětmi, konané zejména na Písecku a Strakonicku,... číst celé
Pár užitečných tipů pro jízdu na kole v předjaří
18.02.2021
Pár užitečných tipů pro jízdu na kole v předjaří
Do astronomického jara ještě nějaký čas zbývá, ale chuť usednout na kolo se u vás už možná probouzí. Na co všechno je dobré nezapomenout, abychom si ... číst celé

                 

        

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.