Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 9 - 17, So 9 - 12 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.09.2020
Výprodej textilu- VŠE ZA POLOVIC I ZA MÉNĚ!
Do konce září můžete získat veškeré sportovní oblečení (s výjimou cyklo) se slevou 50% (vybrané zboží až 70%).Přijďte si vybrat! číst celé
20.07.2020
Vyzkoušejte paddleboard z naší půjčovny!
Konečně přišlo počasí na tuto skvělou letní zábavu, vhodnou i pro začátečníky! Články, instruktážní videa a modely k zapůjčení i ke koupi najdete v n... číst celé
22.06.2020
Objevte kouzlo (elektro)koloběžky!
Kromě úvodní nabídky modelů výše v levém sloupci e-shopu objevíte i krátká instruktážní videa a užitečné články číst celé
Zobrazit všechny novinky


Výběr nekomerčních zajímavosti

a nabídek z naší půjčovny a prodejny

naleznete v rubice BLOG

v našem MĚSÍČNÍM ZPRAVODAJI

3.-30.9. POSEZÓNNÍ VÝPRODEJ

SLEVA 50-70% !

PŮJČOVNA ELEKTROKOL V PROVOZU !

Máme pro vás připravena elektrokola značky Apache v ceně 195,- Kč na 3 hodiny

nebo  380,- Kč na den (9-17 hod) a zcela nový model zn. Haibike (za 500,- Kč /den).

Malou nezávaznou testovací projížďku v blízkém okolí prodejny nabízíme ZDARMA. Bližší info viz rubrika PŮJČOVNA ELEKTROKOL.

 

CITÁT MĚSÍCE

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2020
04.09.2020
Zprávy z Olympu - ZÁŘÍ 2020
V našem měsíčním zpravodaji najdete přehled našich novinek, vč. mimořádných zářijových slev na texitl a na jízdní kola a elektrokola, nekomerční čl... číst celé
Jak ochránit své kolo před zloději
04.09.2020
Jak ochránit své kolo před zloději
S rostoucím počtem kol přibývá bohužel i jejich krádeží. Co můžeme udělat pro to, abychom zlodějům znesnadnili jejich činnost, jak je případně stopov... číst celé
Jak v turistické sezóně cestovat s kolem v autobuse či ve vlaku?
06.08.2020
Jak v turistické sezóně cestovat s kolem v autobuse či ve vlaku?
Jak vyrazit na vzdálenější cyklovýlet či dovolenou pohodlně bez auta? Nabízíme vám vícero aktuálních užitečných informací zejména s platností pro Jižn... číst celé
Zprávy z Olympu - SRPEN 2020
03.08.2020
Zprávy z Olympu - SRPEN 2020
V měsíčním zpravodaji pro naše klienty, přátele a příznivce najdete přehled našich novinek, včetně nekomerčních článků a informací o srpnových akcích ... číst celé

                 

        

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.